Vorstelijk
onderwijs

Het kind
staat centraal

Persoonlijke
aandacht

Rust, orde
en structuur

Samenwerken
aan succes

Plezier=
optimaal presteren

Via de Basisschoolapp kunt u contact opnemen met de leerkrachten indien u vragen heeft of een afspraak wil maken. De Koningin Wilhelmina School houdt u via deze app op de hoogte van alle nieuwsberichten en praktische informatie rondom de school. De groepsleerkrachten maken ook gebruik van de app om u op de hoogte te houden van nieuws uit de klas (uitjes, huiswerk enz.) op de speciale groepspagina in de Basisschoolapp. Hieronder kunt u de meest recente nieuwsbrief lezen. Deze is ook terug te vinden in de Basisschoolapp onder de knop nieuws.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Word jij de collega van deze kanjer: meester Arie?

Klik hier om de vacature te bekijken. Tijdens een digitale rondleiding maak je kennis met onze school en krijg je een goede indruk van ons bevlogen team. Wil jij ook onderdeel uitmaken van dit team en je talenten delen? Mail mij dan voor een afspraak: s.taslicukur@kindenonderwijsrotterdam.nl

Hartelijk groet, Sibel Taslicukur

 

 

Via de Basisschoolapp kunt u contact opnemen met de leerkrachten indien u vragen heeft of een afspraak wil maken. De Koningin Wilhelmina School houdt u via deze app op de hoogte van alle nieuwsberichten en praktische informatie rondom de school. De groepsleerkrachten maken ook gebruik van de app om u op de hoogte te houden van nieuws uit de klas (uitjes, huiswerk enz.) op de speciale groeppagina in de Basisschoolapp. Op dit moment werken ouders en leerkrachten samen aan onderwijs op afstand voor al onze leerlingen. Hieronder kunt u de meest recente nieuwsbrief lezen. Deze is ook terug te vinden in de Basisschoolapp onder de knop nieuws.